Λειτουργία της Ιστοσελίδας

Λειτουργία της Ιστοσελίδας (5)

Οδηγίες Ιστοσελίδας

Για την καλύτερη συμπεριφορά του site, προτείνουμε να χρησιμοποείται σαν browser ο Mozilla Firefox.

Εναλλακτικοί browsers : Google Chrome, Opera, Safari.

Αν έχετε τον Internet Explorer προτιμήστε την έκδοση 7 και τις νεώτερες.

Αυτό το site δεν είναι ένας στατικός ιστότοπος και θα αλλάζει μορφή τακτικά και φυσικά περιεχόμενο συνεχώς.

Μπορείτε να μας προτείνετε τις ιδέες σας και βέβαια να μας στείλετε την κριτική σας που είναι ευπρόσδεκτη.

Αγαπητοί φίλοι της ιστοσελίδας μας.

Θέλετε κατά καιρούς να εκφράσετε κάτι δικό σας, κοινοποιόντας το στο ευρύ κοινό;

Νομίζετε ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσα στο γενικό πλαίσιο αυτής της ιστοσελίδας; 

Τότε μπορείτε να εγγραφείτε σαν μη μόνιμοι αρθρογράφοι, είτε επώνυμα είτε με ψευδώνυμο, σεβόμενοι  πάντα την προσωπικότητα των άλλων και τις "αρχές λειτουργίας της ιστοσελίδας".

Για να το πραγματοποιήσετε αυτό, σας λέμε καταρχήν ότι είναι αρκετά εύκολο.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής :

1. Μας στέλνετε το Όνομα σας ή το ψευδόνυμο σας στο πεδίο που λέει "όνομα" και το e-mail σας στο πεδίο e-mail, και τα οποία βρίσκονται ακριβώς κάτω από αυτό το κείμενο, εκεί που λέει "Αφήστε ένα σχόλιο".

2. Το συντομότερο θα σας ειδοποιήσουμε, στέλνοντας στο e-mail που δηλώσατε, το "όνομα χρήστη" και τον "κωδικό" πρόσβασης καθώς και οδηγίες συγγραφής και δημοσίευσης άρθρων. Καλό θα είναι το "όνομα χρήστη" και τον "κωδικό" να τα φυλάξετε για να μπορείτε όποτε επιθυμείτε να εισάγετε τα νέα  σας άρθρα.

3. Τα άρθρα που θα στέλνετε θα δημοσιεύονται σε ιδιαίτερη στήλη για όλους τους φίλους αρθρογράφους και θα έχετε την ευθύνη των περιεχομένων τους.  

 

Ποιοί είμαστε - Επικοινωνία

 

Ομάδα Διαχείρισης ιστοσελίδας : Ιγνατιάδης Λάκης,  Τσιδεμιάδης Στέφανος,  Κυπαρίσσης  Γιάννης

 Τεχνική Επιμέλεια :        Σιδηρόπουλος Σάκης

Διόρθωση Κειμένων :     Βαρθαλίτου Αντωνία, Ζουπανιώτη Ρούλα

Φωτογραφίες (αρκετές) : Γκουσέτη Ειρήνη

 

Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας :

1. Αν θέλετε να μας πείτε κάτι που αφορά όλο το site : Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Για να επικοινωνήσετε με κάποιον αρθρογράφο, στείλτε μήνυμα στο e-mail του συγκεκριμένου αρθρογράφου, που φαίνεται στην προσωπική του στήλη.

3. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάποιο σχόλιο σε κάποιο άρθρο, σημειώνοντας το όνομα σας και το e-mail σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την απάντηση του αρθρογράφου του συγκεκριμένου άρθρου

            

 

 

 

 

Οδηγίες συγγραφής άρθρων

Πώς θα ανεβάζετε τα άρθρα σας.

Προς το παρόν μπορείτε να στέλνετε τα άρθρα σας με e-mail σε κάποιο από τα μέλη του site που γνωρίζετε.

Μετά από λίγο καιρό θα μπορείτε να ανεβάζετε τα άρθρα σας μόνοι σας.

Πρώτα θα πρέπει να αποκτήσετε λογαριασμό στο site, παίρνοντας ένα user name και ένα password.

Έτσι θα μπορείτε να εισέρχεστε στο site κάνοντας login από την "Είσοδος χρηστών" δεξιά και κάτω στην αρχική σελίδα του site.

Πηγαίνετε στην "Προσθήκη νέου άρθρου" και θα εμφανιστεί η σελίδα για την καταχώρηση του άρθρου σας. Η λειτουργία του συντάκτη των κειμένων μοιάζει με τους γνωστούς editors όπως το Word.

Βάζετε οπωσδήποτε "Τίτλο" και από τη λίστα επιλογής της κατηγορίας βάζετε "Νέα αρθρογραφία" που είναι άλλωστε και η μοναδική επιλογή.

Καλό θα είναι τα άρθρα σας να μην είναι μακροσκελή και να είναι ευανάγνωστα.

Μπορείτε να συνοδεύσετε τα άρθρα σας με εικόνες ή φωτογραφίες που να μην έχουν πλάτος μεγαλύτερο από 400 pixels.

Όταν το αποθηκεύσετε δεν δημοσιεύεται αμέσως και έτσι μπορείτε να το διορθώσετε πηγαίνοντας στη "Σελίδα μου" που βρίσκονται τα προσωπικά σας άρθρα,  μέχρις να το αναλάβει κάποιος επιμελητής των άρθρων.  

Προσοχή ! Θα πρέπει να βάζετε στο "Επίπεδο πρόσβασης" στην δεξιά στήλη την τιμή "Μέλος" και όχι "Δημόσιο". Αν δεν εμφανίζεται η δεξιά στήλη με τα στοιχεία του χρήστη και το επίπεδο πρόσβασης, κάντε κλίκ στο Διακόπτη πλαϊνής πλευράς.

Μετά την επιμέλεια του άρθρου για πιθανά ορθογραφικά λάθη αλλά και για ακατάλληλο περιεχόμενο, το άρθρο τοποθετείται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία ανάλογα με το περιεχόμενο του και τότε εμφανίζεται στο site στην κατάλληλη θέση.

Μόλις δημοσιευθεί το άρθρο σας μπορεί να σχολιαστεί από κάποιον επισκέπτη του site και όλα τα σχόλια του αρθρου εμφανίζονται κάτω από το άρθρο.Όροι λειτουργίας της ιστοσελίδας

  1. Την ευθύνη της λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας καθώς και τον τεχνικό έλεγχο έχει μία επιτροπή της οποίας τα μέλη είναι οπωσδήποτε μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας « ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΆΝ ». Τα μέλη της ιστοσελίδας που είναι υπεύθυνα  επώνυμων στηλών ή αρθρογραφούν στα θέματα αυτής, δεν είναι υποχρεωμένα να είναι μέλη του παραπάνω συλλόγου, ούτε δημότες του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Τέλος τα μέλη της επιτροπής λειτουργίας είναι τα μόνα υπεύθυνα για τηn τήρηση του αναλυτικού κανονισμού λειτουργίας. Ο κανονισμός αυτός θα πρέπει να έχει γνωστοποιηθεί στα ήδη υπάρχοντα μέλη και να γνωστοποιείται στα υποψήφια νέα μέλη.
  2. Η επιτροπή λειτουργίας εγκρίνει την προσθήκη νέων στηλών και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ή έχουν αδρανήσει, την αφαίρεση παλαιών. Οι  όποιες αλλαγές της ιστοσελίδας  θα πρέπει να έχουν την τελική έγκριση της επιτροπής αυτής.